dichtbij
Medische kledij

Attention Deficit Disorder, Hyperactivity & Impulsivity

Blog-Cannabis

Hoe kan medicinale cannabis mensen met ADD en ADHD helpen?

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADD / ADHD) is een chronische ziekte die meer dan drie miljoen mensen per jaar treft. Van hyperactiviteit tot impulsen en onoplettendheid, ADD en ADHD komen het meest voor bij kinderen. Maar deze stoornissen in het tekort kunnen blijven bestaan ​​op volwassen leeftijd en de dagelijkse handicap belemmeren. Helaas is de huidige behandeling niet effectief geweest. De chronische aandoening veroorzaakt door een tekortafwijking van intentie, hyperactiviteit en impulsiviteit is behandelbaar, maar niet te genezen ... Dus, wie is de volgende beste kandidaat? Volgens het onderzoek zou dat opnieuw cannabis zijn.

Symptomen van ADHD en ADD

@http: //www.stepp.ca

ADHD-symptomen verschillen van ADD-symptomen. In feite zijn het twee verschillende soorten ADHD. ADHD-symptomen bestaan ​​uit drie gedragingen, waaronder hyperactiviteit, impulsiviteit en gebrek aan concentratie. Dit is het tegenovergestelde van de ADD waarbij slechts één symptoom de boventoon voert, vooral het gebrek aan concentratie.

1 ADHD Symptoom: Hyperactiviteit

@http: //www.stepp.ca

Van de drie verschillende symptomen van ADHD springt hyperactiviteit het meest in de ogen. ADHD-kinderen of volwassenen zijn constant bezig. Ze hebben dus altijd nieuwe uitdagingen nodig en weten al heel lang niet hoe ze met hetzelfde moeten omgaan. Als iets te lang duurt, wordt het snel vervelend en zoek je naar iets anders. Het wordt geëxterioriseerd door een onvermogen om op zijn plaats te blijven en een verlangen om voortdurend alles wat op handen is aan te raken. Deze kinderen kennen de beklaagde nauwelijks en dit leidt vaak tot frustratie van de ouders.

ADHD 2 symptoom: Impulsiviteit

@http: //www.stepp.ca

Impulsiviteit is een van de symptomen van ADHD die verschilt van de vorige. Mensen met ADHD treden eerst op en denken daarna na. De meeste acts die ze ondernemen starten vanuit een impuls, men zou kunnen spreken van reflexacts. Pas nadat we het hebben gedaan, zien we wat we hebben gedaan. Vaak moeten we vaststellen dat dingen slecht zijn behandeld. Kinderen met dit symptoom hebben veel moeite met problemen. Ze nemen niet de tijd om de hele vraag te lezen en schrijven het antwoord al na het lezen van alleen de eerste woorden. De berekening en vooral de problemen zijn een ramp voor deze kinderen.

ADHD Symptoom 3: concentratieproblemen

Het probleem van aandacht is een symptoom van ADHD minder opvallend. Dit wordt pas later opgemerkt wanneer het kind of de jonge volwassene onder druk staat. Mensen die alleen last hebben van aandachtsstoornissen worden ook omschreven als ADD-mensen. Het is de eeuwige afgeleid die meer in gedachten leeft dan in de werkelijkheid. We zien ook meer dit symptoom bij meisjes dan bij jongens.

@http: //www.stepp.ca

De drie symptomen moeten aanwezig zijn voordat we kunnen praten over ADHD. Als alle symptomen van ADHD niet aanwezig zijn, maar alleen de laatste, de concentratiestoornissen, dan praten we over ADD

Beheer hyperactiviteit en impuls

Een 2013-studie gepubliceerd in de Journal of Substance Use & Misuse ontdekte dat mensen zelfmedicatie uitvoerden om hyperactiviteit en impuls te beheersen ... De studie onderzocht over 280-cannabisgebruikers en de belangrijkste bevinding was dat een groter deel van de gebruikers meldde dat ze ADD / ADHD-symptomen hadden toen ze niet met een auto werden behandeld. Deze bevinding leidde ertoe dat onderzoekers meer middelen gebruikten om het mogelijke verband tussen symptomen en het endocannabinoïdesysteem te onderzoeken.

@http: //www.stepp.ca

Naar aanleiding van de resultaten van de 2013-studie hebben onderzoekers in Duitsland de relatie tussen cannabis en ADD in 30-patiënten van dichtbij onderzocht. Bovendien, in de2015-onderzoek, de onderzoekers keken bij 2012 naar traditionele patiënten die resistent zijn tegen de standaard 2014-behandeling. Er was 28 mannelijke patiënten (voor ADD / ADHD komt vaker voor bij mannen) en 2 patiënten, in de leeftijd 21 om 51 jaar, de gemiddelde leeftijd ongeveer 30 jaar. In de 30-gevallen meldden patiënten verbeteringen in verschillende symptomen van ADD en ADHD, waaronder concentratie en impulsiviteit. In andere gevallen ondervonden patiënten een verbetering van de slaap. Alle patiënten gebruikten de cannabisbloem en bij 8-patiënten gebruikten ze dronabinol, synthetische cannabis rijk aan THC. Dronabinol wordt gebruikt om misselijkheid en braken te behandelen.

De beste bondgenoot

De onderzoekers concludeerden vol vertrouwen dat cannabis een "effectieve en goed getolereerde" behandelingsoptie is, met name voor patiënten waarbij traditionele geneesmiddelen ontoereikend zijn. Sterker nog, het zou niet moeten verbazen dat cannabis een bondgenoot is voor mensen met ADD en ADHD. Een studie van bijna 10-jaren onderzocht de relatie tussen mensen met ADD / ADHD en dopamine niveaus.

Cannabis leert ons om "voorzichtig" te gaan ...

Mensen met chronische aandoeningen ervaren lagere niveaus van dopamine, de neurotransmitter die verantwoordelijk is voor gemoedstoestand en motivatie. echter, Van THC is bekend dat het de hoeveelheden dopamine verhoogt als de overdracht van dopamine. De meest voorkomende ADD / ADHD-behandelingen zoals Ritalin en Adderal kunnen patiënten helpen bij het concentreren of verbeteren van cognitieve functies. Maar er is vastgesteld dat ze onappetiserende bijwerkingen zoals misselijkheid of braken veroorzaken ... Weet u wat goed is voor dit soort ergernis? Cannabis ...

Revolutionair medisch onderzoek onthult dat cannabis ADHD beter behandelt dan Ritalin

Een nieuwe baanbrekende medische studie kan hebben vastgesteld dat cannabis ADHD-symptomen beter behandelt dan conventionele medicijnen, zoals Ritalin en Adderall.

Een kleine steekproef van 30-patiënten met ADHD nam deel aan een onderzoek om aan te tonen hoe cannabisbehandelingen hun symptomen kunnen beïnvloeden. Deze patiënten zeiden dat ze beperkt succes hadden met Ritalin en Adderall. Na hun cannabisbehandeling rapporteerden de 30-patiënten allemaal een significante verbetering in hun concentratieniveau en slaapkwaliteit, en 22 30-patiënten zijn sindsdien gestopt met ritalin / adderall.

We weten dat mensen met ADHD relatief weinig dopamine hebben. Het komt vaker voor bij kinderen, maar kan blijven bestaan ​​op volwassen leeftijd. Volwassenen met ADHD hebben meestal moeite met het beheren van hun tijd, het organiseren en ontwikkelen van een verslaving. Ze kunnen ook moeite hebben om hun emoties te beheersen en doelen te stellen. ADHD heeft de neiging zich in families te manifesteren, maar er zijn veel manieren om de stoornis te verergeren, van ongezond eten tot misbruik van alcohol en andere drugs, die tijdens de zwangerschap de ontwikkeling kunnen beïnvloeden. van het brein van de baby.

ADHD kan niet worden voorkomen of genezen, maar door het vroegtijdig te identificeren en na een goede behandeling kunnen de symptomen aanzienlijk worden verminderd.

"Cannabis lijkt ADD en ADHD te behandelen door de beschikbaarheid van dopamine te vergroten"

zei Dr. David Bearman, een cannabinoïdoloog.

"Het heeft hetzelfde effect, maar het is een ander werkingsmechanisme dan stimulantia zoals Ritalin en Amethoxedrine, die werken door zich te binden aan dopamine en interfereren met de metabolische degradatie van dopamine."

Als de sleutel tot concentratie of betere slaap afhankelijk is van meer dopamine in het lichaam, kan cannabisgebruik worden gecombineerd met vele andere natuurlijke dopamine-stimulerende activiteiten om de symptomen van ADHD verder te verminderen. .

Ontdek de symptomen die worden verlicht door het therapeutische gebruik van cannabis

Tags: dopamineEtudeGeneeskundeNieuwsZoekenTHCbehandeling
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!