dichtbij
Medische kledij

Attention Deficit Disorder, Hyperactivity & Impulsivity

Hoe kan medicinale cannabis mensen met ADD en ADHD helpen?

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADD / ADHD) is een chronische ziekte die meer dan drie miljoen mensen per jaar treft. Van hyperactiviteit tot impulsen en onoplettendheid, ADD en ADHD komen het meest voor bij kinderen. Maar deze stoornissen in het tekort kunnen blijven bestaan ​​op volwassen leeftijd en de dagelijkse handicap belemmeren. Helaas is de huidige behandeling niet effectief geweest. De chronische aandoening veroorzaakt door een tekortafwijking van intentie, hyperactiviteit en impulsiviteit is behandelbaar, maar niet te genezen ... Dus, wie is de volgende beste kandidaat? Volgens het onderzoek zou dat opnieuw cannabis zijn.

Symptomen van ADHD en ADD

@http: //www.stepp.ca

ADHD-symptomen verschillen van ADD-symptomen. In feite zijn het twee verschillende soorten ADHD. ADHD-symptomen bestaan ​​uit drie gedragingen, waaronder hyperactiviteit, impulsiviteit en gebrek aan concentratie. Dit is het tegenovergestelde van de ADD waarbij slechts één symptoom de boventoon voert, vooral het gebrek aan concentratie.

1 ADHD Symptoom: Hyperactiviteit

@http: //www.stepp.ca

Van de drie verschillende symptomen van ADHD springt hyperactiviteit het meest in de ogen. ADHD-kinderen of volwassenen zijn constant bezig. Ze hebben dus altijd nieuwe uitdagingen nodig en weten al heel lang niet hoe ze met hetzelfde moeten omgaan. Als iets te lang duurt, wordt het snel vervelend en zoek je naar iets anders. Het wordt geëxterioriseerd door een onvermogen om op zijn plaats te blijven en een verlangen om voortdurend alles wat op handen is aan te raken. Deze kinderen kennen de beklaagde nauwelijks en dit leidt vaak tot frustratie van de ouders.

ADHD 2 symptoom: Impulsiviteit

@http: //www.stepp.ca

Impulsiviteit is een van de symptomen van ADHD die verschilt van de vorige. Mensen met ADHD treden eerst op en denken daarna na. De meeste acts die ze ondernemen starten vanuit een impuls, men zou kunnen spreken van reflexacts. Pas nadat we het hebben gedaan, zien we wat we hebben gedaan. Vaak moeten we vaststellen dat dingen slecht zijn behandeld. Kinderen met dit symptoom hebben veel moeite met problemen. Ze nemen niet de tijd om de hele vraag te lezen en schrijven het antwoord al na het lezen van alleen de eerste woorden. De berekening en vooral de problemen zijn een ramp voor deze kinderen.

als gelezen Krijg betere toppen

ADHD Symptoom 3: concentratieproblemen

Het probleem van aandacht is een symptoom van ADHD minder opvallend. Dit wordt pas later opgemerkt wanneer het kind of de jonge volwassene onder druk staat. Mensen die alleen last hebben van aandachtsstoornissen worden ook omschreven als ADD-mensen. Het is de eeuwige afgeleid die meer in gedachten leeft dan in de werkelijkheid. We zien ook meer dit symptoom bij meisjes dan bij jongens.

@http: //www.stepp.ca

De drie symptomen moeten aanwezig zijn voordat we kunnen praten over ADHD. Als alle symptomen van ADHD niet aanwezig zijn, maar alleen de laatste, de concentratiestoornissen, dan praten we over ADD

Beheer hyperactiviteit en impuls

Een 2013-studie gepubliceerd in de Journal of Substance Use & Misuse ontdekte dat mensen zelfmedicatie uitvoerden om hyperactiviteit en impuls te beheersen ... De studie onderzocht over 280-cannabisgebruikers en de belangrijkste bevinding was dat een groter deel van de gebruikers meldde dat ze ADD / ADHD-symptomen hadden toen ze niet met een auto werden behandeld. Deze bevinding leidde ertoe dat onderzoekers meer middelen gebruikten om het mogelijke verband tussen symptomen en het endocannabinoïdesysteem te onderzoeken.

@http: //www.stepp.ca

Naar aanleiding van de resultaten van de 2013-studie hebben onderzoekers in Duitsland de relatie tussen cannabis en ADD in 30-patiënten van dichtbij onderzocht. Bovendien, in de2015-onderzoek, de onderzoekers keken bij 2012 naar traditionele patiënten die resistent zijn tegen de standaard 2014-behandeling. Er was 28 mannelijke patiënten (voor ADD / ADHD komt vaker voor bij mannen) en 2 patiënten, in de leeftijd 21 om 51 jaar, de gemiddelde leeftijd ongeveer 30 jaar. In de 30-gevallen meldden patiënten verbeteringen in verschillende symptomen van ADD en ADHD, waaronder concentratie en impulsiviteit. In andere gevallen ondervonden patiënten een verbetering van de slaap. Alle patiënten gebruikten de cannabisbloem en bij 8-patiënten gebruikten ze dronabinol, synthetische cannabis rijk aan THC. Dronabinol wordt gebruikt om misselijkheid en braken te behandelen.

als gelezen Pasgeborenen hebben valselijk positief getest op marihuana

De beste bondgenoot

De onderzoekers concludeerden vol vertrouwen dat cannabis een "effectieve en goed getolereerde" behandelingsoptie is, met name voor patiënten waarbij traditionele geneesmiddelen ontoereikend zijn. Sterker nog, het zou niet moeten verbazen dat cannabis een bondgenoot is voor mensen met ADD en ADHD. Een studie van bijna 10-jaren onderzocht de relatie tussen mensen met ADD / ADHD en dopamine niveaus.

Cannabis leert ons om "voorzichtig" te gaan ...

Mensen met chronische aandoeningen ervaren lagere niveaus van dopamine, de neurotransmitter die verantwoordelijk is voor gemoedstoestand en motivatie. echter, Van THC is bekend dat het de hoeveelheden dopamine verhoogt als de overdracht van dopamine. Les traitements ADD / ADHD les plus courants comme Ritalin et Adderal peuvent aider les malades à se concentrer ou à améliorer les fonctions cognitives. Mais on a constaté qu’ils provoquent des effets secondaires peu appétissants comme la nausée ou le vomissement… Vous savez ce qui est bon pour ce genre de désagrément ? Le cannabis …

Une étude médicale révolutionnaire révèle que le cannabis traite le TDAH mieux que le Ritalin

Une nouvelle étude médicale révolutionnaire pourrait avoir déterminé que le cannabis traite mieux les symptômes du TDAH que les médicaments conventionnels, comme le Ritalin et Adderall.

Un petit échantillon de 30 patients atteints du TDAH a participé à une étude visant à démontrer comment les traitements au cannabis peuvent affecter leurs symptômes. Ces patients ont dit quXCHARXils avaient eu un succès limité avec le Ritalin et Adderall. Après leur traitement au cannabis, les 30 patients ont tous fait état dXCHARXune amélioration significative de leur niveau de concentration et de la qualité de leur sommeil, et 22 des 30 patients ont cessé de prendre de la ritaline/adderall depuis.

als gelezen 8 Wonderen van medische marihuana

On sait que les personnes atteintes du TDAH ont des taux de dopamine relativement faibles. Il s’agit d’un trouble plus fréquent chez les enfants, mais qui peut persister à l’âge adulte. Les adultes atteints du TDAH ont généralement de la difficulté à gérer leur temps, à s’organiser et à développer une dépendance. Ils peuvent aussi avoir de la difficulté à contrôler leurs émotions et à se fixer des objectifs. Le TDAH a tendance à se manifester dans les familles, mais il y a plusieurs façons d’exacerber le trouble, de la mauvaise alimentation à l’abus d’alcool et d’autres drogues, qui, pendant la grossesse, peut affecter le développement du cerveau du bébé.

Il est impossible de prévenir ou de guérir le TDAH, mais en le repérant tôt et en suivant un bon traitement, on peut réduire considérablement les symptômes.

“Le cannabis semble traiter le TDA et le TDAH en augmentant la disponibilité de la dopamine “

a déclaré le Dr David Bearman, cannabinoidologue.

“Cela a le même effet, mais c’est un mécanisme d’action différent des stimulants comme le Ritalin et la dexédrine amphétamine, qui agissent en se liant à la dopamine et en interférant avec la dégradation métabolique de la dopamine.”

Si la clé de la concentration ou celle d’un meilleur sommeil dépend de plus de dopamine dans le corps, alors la consommation de cannabis peut être combinée a de nombreuses autres activités naturelles d’augmentation de la dopamine comme pour diminuer davantage les symptômes du TDAH.

Ontdek de symptomen die worden verlicht door het therapeutische gebruik van cannabis

Attention Deficit Disorder, Hyperactivity & Impulsivity
5 (100%) 6 stemmen
Tags: dopamineEtudeGeneeskundeNieuwszoekenTHCbehandeling
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!