dichtbij

Lunaire, marihuana-kaviaar in Franse stijl

Lunar ontleent zijn naam aan de maker die verwijst naar de techniek van Moonrock. Maar zijn grote originaliteit, afgezien van een THC die gemiddeld 50% zou verwachten, is zijn Franse ontwerp! De Lunar, zoals de Moonrock, zijn koppen met verbrijzeling, bedekt met olie, kief. Degenen die het al hebben geprobeerd, getuigen van de kwaliteit ervan. En bovenal, zijn kracht ... Bovendien heeft deze rots van smaak belangrijke geneeskrachtige eigenschappen. Begrijp me niet verkeerd, Lunar is een subtiel gerecht, een perfectie in het Europese landschap.

Wat is Lunar?

Lunar of marihuana-kaviaar is een knop (cannabis) cannabis die volledig bedekt is met kief, gedrenkt of doordrenkt met cannabisolie. Laat het een paar uur drogen; meestal tijdens de nacht. Vandaar zijn band met het domein van de maan ...

Recept: een knop toegediend, een vorm van cannabisextractie, allemaal gerold in kief

Het recept "culinair" verschilt niet van het Moonrock. We bedekken de kiefknop en deze bevat een extractieolie (hier breuk). Dat wil zeggen, we rollen de geladen knop van de shatter in een container gevuld met Kief. Lunar is daarom samengesteld uit:

  • Kief (of pollen genoemd), is een geconcentreerde vorm van cannabis. Het wordt gemaakt door de trichomen van de cannabisbloem via een zeef te herstellen. In de Lunar kunnen we tot 40% THC verwachten, alleen voor de Kief
  • Knop ongeveer 20% van THC is wat als basis en volume dient. De koppen worden geselecteerd, we krijgen een hoge concentratie cannabinoïden en terpenen.
  • Extractie olie (Shatter) - The Shatter heeft de reputatie de zuiverste en schoonste cannabisextracties te zijn. Hoge hitte, vochtigheid en terpeen niveaus kunnen ook de textuur beïnvloeden. In het geval van Lunar lijkt de substantie op sap. Een veelbetekenend teken, dat een + 90% extractie van THC bepaalt ...

Hoe het te consumeren?

Je kunt de maan op ongeveer dezelfde manier gebruiken als een gewone knop. Het enige waar je op moet letten, is deze mooie laag van kief ... Zorg ervoor dat je je Kief niet verliest wanneer je je Maan verdeelt.

De Lunar zakjes, vol met kief ...

Om deze reden vermijd je slijpmachines. Gebruik voorzichtig scherp mes in plaats daarvan. Nadat je je Lunar hebt gegraven, rol je hem in een splif (ideale aanvulling op een zuivere cannabiszegel), of laad je hem in je waterpijp.

De effecten van Lunar

Lunar is zeker de beste in de hexuitdraai, zelfs als het nog niet wordt uitgezonden ... Het maakproces leidde ertoe dat Lunar een THC + 50% voorstelde. In kleine doses is dit effectief in het verminderen van pijn, het stimuleert ook de eetlust en het verminderen van misselijkheid. Het geteste product was gebaseerd op Cheese, een krachtige hybride met 60% Indica en 40% Sativa.

Cheese, de uitgebalanceerde en krachtige soort voor stoner

Kaas heeft een schrijnende geur, het is een krachtige soort voor stoner. De bijzonderheid is houd de hoge lang vast, dat plezier gaat beleven aan de Lunar ^ ^ In theorie zou de Lunar kunnen helpen bij de symptomen: depressie, artritis, bipolaire stoornis maar ook tegen fibromyalgie, gastro-intestinale stoornissen, migraine, verlies van eetlust enz. ... Eindelijk alles wat de medische inhoud bevat, want eigenlijk is de Lunar rijk aan THC, maar ook aan Terpenen en CBD ... Deze kaviaar voor stoner is daarom net zo sterk medicinaal!

Breaking Dab's Crew TM

Het is duidelijk dat zo'n meesterwerk niet in Frankrijk gemaakt kan worden. The Breaking Dab's Crew heeft zijn "HQ" in Spanje. En net als veel enthousiastelingen heeft het team zich bij meer gunstige kusten aangesloten voor de ontwikkeling van vele mijnbouwproducten. Bovendien komt Lunar van het Latijnse Lunaris, wat Lunar betekent. Maar in de biologie wordt de Lunar genoemd een wijntaak (dus Frans), dat wil zeggen een moedervlek.

Lunar, een kaviaar van Franse recepten

Om redenen die u begrijpt, zullen we niet bij dit fantastische team stil blijven staan. Deze marihuanakaviaar wordt in Spanje gemaakt door Franse "ballingen". Het is dus in de hoop dat de uitzending zich over de grenzen zal verspreiden. Op een dag zal Lunar terugkeren naar Frankrijk, ondertussen kunnen we alleen het fantastische werk van de De crew van Dab breken.

Tags: Landbouw / GrowAfkomstNieuwsTHCtherapeutische