dichtbij
Lifestyle

Snoop dogg gun Trump in zijn laatste clip

Blog-Cannabis

Snoop Dogg hekelt de 'clowneries' van Donald Trump en een bepaalde visie op cannabis ...

Donald Trump en zijn Twitters hebben de laatste tijd veel aandacht gekregen. Inderdaad, de huidige president heeft geprobeerd de enige echte Snoop Dogg te beledigen. Nadat hij zichzelf had herkend als clown in Snoop's nieuwe video 'Lavender', raakte Trump meteen in paniek. Natuurlijk deed hij het op Twitter ... Ondertussen maakt Snoop het niet uit ... Maar de boodschap tegen de "witte overheersing" die de cannabisindustrie controleert, is voorbij, en nog veel meer ...

De nieuwe Snoop-bom

Tijdens de BADBADNOTGOOD in Canada verlicht de video "Lavender" (Nightfall Remix) van Snoop een zekere "Ronald Klump", die duidelijk Trump in de video speelt. En om deze reden is de regering van Trump in paniek ...

Donald deed natuurlijk waar hij goed in is door zijn opmerkingen te tweeten. Mensen deelden hun mening en zeiden dat ze allemaal aan de kant van Snoop stonden. Bovendien circuleerden geruchten onmiddellijk en zeiden ze dat Snoop gearresteerd is voor samenzwering. Maar a priori zijn ze allemaal verkeerd ...

decryptie

Zoals we kunnen zien, begint de video met een familie van witte clowns die hun ochtenddosis Snoop Loops hebben. Op het eerste gezicht lijkt alles behoorlijk komisch ... Maar enige tijd nadat het eigenlijke bericht duidelijk wordt, heel duidelijk ...

als gelezen
Cannabis anatomie: delen van de plant

Eerst en vooral zie je dat de politie een clown vader arresteert nadat hij betrapt heeft op het roken van een joint ... Voor je het weet schiet de agent hem neer om zijn koffer te openen en zijn nep-pistool te onthullen ...

In het geval dat u het niet begreep, wordt deze scène verondersteld de brute schot van Philando Castile afgelopen juli.

"Toen ik het idee voor de clip schreef, draaide de video van de moord op [Philando Castille] op sociale netwerken en het veroorzaakte heel wat emoties. What's happening ", is gerechtvaardigd, met het Billboard-magazine, de regisseur van de film James DeFina.

In plaats van zich te concentreren op één probleem, lost Snoop een aantal sociale problemen op met deze nieuwe clip. Niet alleen blanke dominantie in de cannabisindustrie, maar ook schietpartijen bij de politie en de massale opsluiting van zwarten in de Verenigde Staten.

De toon van de clip was zeer ontstemd tegen de 45e-president van de Verenigde Staten die een boze tweet heeft gekraakt:

"Kun je je voorstellen wat de verontwaardiging zou zijn als @SnoopDogg, mislukte carrière en bedrijf, een geweer op president Obama had gericht en afgevuurd? Gevangenisstraffen! ", Schrijft Donald Trump in zijn boodschap.

Tags: BUZZGezamenlijkSnoop DoggTroefUSOnkruid