dichtbij
Sante

De cannabispil

Wanneer het onkruid is zetpil door de wil van de artsen

Terwijl de meeste patiënten graag hun behandeling roken of een eetbaar eten, is dit voor sommigen misschien geen optie. Rectale zetpillen zijn te vinden op de Canadese medische markt, waar patiënten veel meer cannabis en meer effectief kunnen absorberen. Het valt nog te bezien of dit systeem van toediening aan populariteit zal winnen, maar artsen geloven dat het een gat opvult dat voor sommige patiënten nodig is.

Medische noodzaak

In de loop der jaren heeft Canada een gestage toename van het gebruik van medicinale cannabis gezien. Nu geeft meer dan de helft van de bevolking toe ooit cannabis te gebruiken. Met de nieuwe regelgeving voor legalisatie die deze zomer van kracht zal zijn, onderzoeken artsen alle manieren waarop cannabis in het menselijk lichaam kan worden geïntroduceerd ...

Doria Tillier heeft een hartslag en legt uit hoe je een suppo kunt plaatsen ...

Canada heeft een grote populatie van patiënten die afhankelijk zijn van cannabisoliën. Hoewel oliën legaal zijn, hebben veel klinieken geen eetwaren omdat ze illegaal blijven onder de regels van Health Canada. De paar dispensaria die edibles produceren, lopen het risico om aangevallen en gesloten te worden.

Overvallen tegen Canadese klinieken gaan door ...

Met een toename van raids in de afgelopen maanden, heeft de meerderheid van de klinieken eetwaren van hun lijst verwijderd. Zonder toegang tot eetbare voedingsmiddelen hebben patiënten weinig mogelijkheden om een ​​succesvolle toedieningsmethode te vinden. Velen roken gewoon cannabis, maar sommige artsen zijn er zelfs tegen ...

Enigszins ragout ...

Canadian Centre on Substance Abuse gepubliceerd een rapport zeggend dat cannabis meer longproblemen kan veroorzaken dan tabak ...

"Het roken van cannabis kan nog schadelijker zijn voor iemands luchtwegen en longen. Sinds roken (met cannabis) gaat het vaak om ongefilterde rook, grotere trekjes, diepere inademing. Zeker, tabaksrook vormt een groter gezondheidsrisico. "Canadian Centre for Substance Abuse

Zetpillen zijn een nieuwe manier van innemen

In een poging om patiënten een andere toedieningsmethode te geven, hebben artsen in Canada de zetpillen van cannabis onderzocht. Ze moeten nog steeds alle echte tractie bereiken binnen de medische cannabisgemeenschap, waarschijnlijk vanwege de minder gunstige afleveringsmethode. Maar artsen verzekeren patiënten dat de voordelen opwegen tegen het ongemak.

Aanbevolen voor aambeien

Bij gebruik van een cannabiszetpil ervaren patiënten niet hetzelfde "hoog" als gewoonlijk. Het medicijn wordt echter veel sneller geabsorbeerd. Naast een snelle verspreiding, bieden zetpillen patiënten de mogelijkheid om veel meer cannabis in het systeem te introduceren.

Mikhail Kogan, medisch directeur van het Center for Integrative Medicine aan de George Washington University

Mikhail Kogan is van mening dat de zetpil de ideale bezorgmethode zou kunnen zijn. Maar de patiënten blijven sceptisch ...

"Rectaal heeft eigenlijk veel meer de voorkeur vanwege het absorptievolume. Je kunt er veel meer in stoppen en het wordt veel beter geabsorbeerd, maar niet iedereen staat open voor deze manier van toediening. "Volgens Mikhail Kogan

Zetpillen zouden ideaal zijn voor extreem zieke patiënten. Vooral voor diegenen die onmiddellijke verlichting en een hoger volume aan cannabis nodig hebben. Bovendien zullen patiënten die geen psychedelische effecten willen, baat hebben bij dit systeem van toediening.

Hoewel cannabis zetpil is vrij nieuw voor de consumentenmarkt, zal het interessant zijn om te zien of deze wijze van inleiding wordt steeds populairder of vice versa ...

Tags: apotheekGeneeskundeOnkruid