dichtbij
Lifestyle

Een militante buzz in The Voice

Blog-Cannabis

De stem van een medische marihuana-activist maakt een wereldwijde buzz

The Voice is een programma waarmee deelnemers kunnen strijden om een ​​contract bij een platenmaatschappij. Superstars zijn de juryleden ... Natuurlijk moet je een stem hebben die verbazingwekkend genoeg is om je te wijzen. Tijdens een bepaalde auditie hoorden Miley en de band echter een vertrouwd geluid ... Maar dat geluid was geen aanstekelijke stem of muziek ... Maar de zoete melodie die in de stem hoorde was die van een veteraanactivist therapeutische cannabis in Israël ...

Een staking die de beste bongschutters waardig is

De stem heeft alles te maken met het gebruiken van je stem om niet alleen de harten van rechters, maar ook de hele wereld te raken ... En als je goed genoeg bent, word je beloond met een contract bij een platenmaatschappij. Om een ​​verschil te maken, besluit deze deelnemer om zijn auditie naar een hoger niveau te brengen door een zeldzame show te beginnen ... Deze gave is in het bijzonder om het wiet intens te roken in een waterpijp. In plaats van een lied te zingen ...

als gelezen Hoofd van de Duitse politiebond voor decriminalisering

Natuurlijk herkent Miley Cyrus het geluid, het is de eerste zoemer op de beroemde rode knop. De concurrent ademt het publiek uit en de jury begint zich te verheugen. Een magisch moment, inderdaad ... Maar ... Deze video is volledig fout, een slimme nep. Het is gewoon een mooie militante montage om onze favoriete plant te promoten om het bewustzijn van de planeet te vergroten. Succesvol ding, de video gonsde op wereldniveau.

De Israëlische patiënt / activistische acteur

De spreker in deze goed georganiseerde neppe is Gadi Wilcherski, een Israëlische acteur en al lang militant voor medicinale marihuana. Eerder had hij de diagnose van een goedaardige tumor in zijn hoofd ... De artsen weigerden hem een ​​recept voor medicinale cannabis te geven. Voorheen een compromisloze militant voor medicinale cannabis, is hij betrokken bij zijn eigen persoon in een missie die hij "voor het leven" beschouwt!

"Only Marijuana Helpt Me Now" - "Ironisch genoeg werd de strijd waar ik voor vocht mijn persoonlijke gevecht," zegt hij

Gedi beweert dat cannabis het enige is dat hem helpt, in tegenstelling tot die medicijnen die artsen hem hartelijk hebben gegeven ...

Vandaag verrast hij met deze planetaire buzz. Missie bereikt voor deze stem eindelijk gehoord op internationaal niveau.

Blog-Cannabis
Tags: BUZZIsraëlLoiGeneeskunde