dichtbij
Blog-Cannabis

10-fouten maken zich niet schuldig aan cannabisculturen

Hier zijn 10 veelgemaakte fouten van beginner en hoe je ze kunt vermijden

De teelt van cannabis is vrij eenvoudig, zelfs voor een beginner. Zoals elke plant heeft marihuana licht, aarde en water nodig. Echter, als gevolg van het verbod, degenen die willen verbouwen in het geheim, worden blootgesteld aan omstandigheden die kunnen leiden tot fouten. Inderdaad, deze culturen worden over het algemeen gerealiseerd zonder zonlicht. Omstandigheden die perfect moeten worden gemaakt voor een optimale cultuur. Het is daarom belangrijk om de veelgemaakte fouten van beginnende producenten te herkennen. Van gebrek aan discretie tot overmatig sproeien, hier zijn 10 meest voorkomende fouten om te voorkomen.

1. motivatie

De groei van cannabis vereist lange uren investeren en oneindig veel geduld om een ​​goed product te krijgen. Vele cycli die tijd en energie zullen toewijden. Zonder dit krijgen we een mager gewas en dat is van mindere kwaliteit. Richt je op je doelen en investeer met liefde en enthousiasme.

Voer zo snel mogelijk voorlopig onderzoek uit

2. Gebrek aan discretie

De beginnende producent is enthousiast over het idee om hun kweekmedium te implementeren. In het algemeen zal hij in de verleiding komen om het woord onder zijn vrienden te verspreiden, maar dit zal het risico op blootstelling aanzienlijk vergroten. Verblijf in absolute geheimhouding, gewoon het maximum aantal mensen die zich bewust zijn van de plant te beperken. Afgezien van het juridische aspect, is de teelt van cannabis een kwestie die weinig aandacht zou moeten trekken. Zoals elke cultuur is het persoonlijk en discreet.

Gebrek aan discretie ... Falen

3. De afwezigheid van een voorstudie en oriëntatie

De meeste telers hebben niet alle geluk om te worden geraadpleegd door een groeiende veteraan. Maar het is duidelijk dat om te beginnen, hij ernaar zal moeten verwijzen. Doe zo snel mogelijk voorlopig onderzoek. Neem geen genoegen met slechts één informatieve video. Documenteer jezelf, maak aantekeningen en vraag advies aan de meest ervaren producenten.

Jorge Cervantez, de veteraan van de groei. Zijn advies is beschikbaar op het net en op Blog-Cannabis

4. Gebruik superieure grondkwaliteit

Goede potgrond (in elk stadium van de plantengroei) zal een directe invloed hebben op de kwaliteit van het eindproduct. Het selectieproces is net zo belangrijk als het kiezen van goede zaden. Het negeren van een dergelijke stap zal leiden tot de verspreiding van ongedierte en andere hinder in de bodem. Dit zal eindigen in het totale falen van je cultuur.

als gelezen Landon Riddle, de jongste patiënt in de Verenigde Staten
Slechte bodem trekt "plagen" aan

De grond moet het water goed kunnen afvoeren. Voor de beste resultaten moet de pH van uw water in 6.5 en 7.5 pH worden gehandhaafd. Sommigen zullen zelfs zeggen dat te zure grond zal leiden tot het begunstigen van mannen. Maar de meeste experts zijn het oneens over deze verklaring. Laat in ieder geval geen zure grond, laat staan ​​plagen je gewas verpesten.

5. Het gebrek aan aandacht voor details

"De duivel zit in de details". Bij volle groei zullen uw planten u veel aanwijzingen geven over hun gezondheid. Bekijk zorgvuldig alle bladeren, houd ze gezond. Geen gaten, geen scheuren en geen insecten. Je zult ze moeten knippen maar ook in het licht moeten houden. Zorg voor een goede verdeling van de kroon (het bovenste niveau van het gebladerte).

Uniform gebladerte en helderheid

Als de helderheid ontbreekt, gebruik dan reflectoren, een reflecterend materiaal of een extra lichtbron. Niet-uniforme, gedegradeerde verlichting zal de kwaliteit en kwantiteit van de productie negatief beïnvloeden.

6. Gebrek aan bekendheid met de stam

Sommige cannabissoorten kunnen andere methoden vereisen, zie speciale behandeling. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw zaden afkomstig zijn van een goede zaadbank. De goede reputatie van het zaad, en dus de kwaliteit ervan, zal u zeker leiden tot het gebruik van een specifieke en erkende methode.

In het geval van een landras (bijv. De Himalaya Kumaoni) moet je je omgeving aanpassen aan je plant ...

Hoewel de verwerving van een zaadje van "dubieuze" oorsprong de beginner ertoe kan brengen om onnodige risico's in overweging te nemen. Inderdaad, een ongecertificeerde zaad kan afkomstig zijn van elk type gewas en de configuratie zal zeker niet bekend zijn bij de beginner.

7. verstuiven

Overmatig water geven is de meest voorkomende oorzaak van misoogsten bij het gewas. In feite zal te veel water de aarde verzadigen en zal schimmel groeien. Uiteindelijk zullen de wortels ter plaatse rotten en de plant zal beginnen te verdorren. Dus, "zuig" uw plant niet! Geef je grond een beetje water en zorg ervoor dat hij droog is als je hem de volgende keer giet. Het drogen van de grond moet in de uren die volgen worden genoteerd.

als gelezen Geneeskrachtige kruiden die goed combineren met rook
Planten gered van "verdrinking"

8. ongeduld

Medicinale cannabisplanten moeten op het juiste moment en precies worden geoogst. Wees geduldig en wacht tot de bloeifase is voltooid en daarom optimaal. Inderdaad voor bepaalde stammen van cannabis, zal het zeer verleidelijk om te oogsten op momenten dat uw installatie is schitterend lijken. En vooral in het geval van medicinale cannabis, zal de "opbrengst" aantrekkelijk zijn voor de duur ervan.

Laat u niet misleiden door "groen" ...

Begrijp me niet verkeerd, de informatie die door uw boer is verstrekt, is juist en moet nauwgezet worden nageleefd.

9. Een stimulerende omgeving voor planten

Zoals alle dieren zijn zelfs planten gevoelig voor de omgeving waarin ze groeien. Voorbij de cyclus van licht en duisternis, die per minuut moet worden gerespecteerd; je moet een constante temperatuur handhaven. Verbeter de atmosfeer waarin uw plant evolueert. Sommigen zullen met je praten over knuffels, muziek; maar de voornaamste is dat je levende planten in een sfeer van vreugde en liefde ... Be "communiceren" met uw planten en fruit nog meer goed zal zijn ^^

Wees vriendelijk voor planten ...

10. Gebruik van stekken

We kunnen het niet genoeg herhalen, "stekken maken". Stekken zijn een geweldige manier om de genetica van uw plant te behouden. Bovendien is een uitsnijding effectief in termen van groei en opbrengst. Stekken kunnen echter genetische stoornissen hebben en dezelfde vatbaarheid (voor parasieten) als de ouderplant. Wanneer uw zaden betrouwbaar zijn en de groei goed gaat, aarzel dan niet om de "goede" plant te kappen.

Halt, betrouwbare ouders kloon

En om deze reden beheerst u vrijwel elk aspect van uw plant.

5.0
05
Blog-Cannabis
Tags: Landbouw / GrowNieuwsPlantageOnkruid