dichtbij
Lifestyle

Het persoonlijke gras van Hunter S. Thompson

Het persoonlijke gras van Hunter S. Thompson
Blog-Cannabis

Hunter S. Thompson Personal Grass - Hunter S. Thompson's Persoonlijke Onkruid wordt voor u gekloond om te roken

Binnenkort kun je een cannabisbloem roken die gekloond is vanuit de privé-schuilplaats van een man die zelfmoord pleegde in 2005 en zijn as liet trekken uit een vuistvormig kanon (de vuist Gonzo). Een verhaal zeer Stoner, dat binnenkort zal herleven onder het mom van een marihuana die uitzonderlijk is.

hunter_fwl_2x

De uitvinder van de "Gonzo" -journalistiek

4_hunter-s-thompson-hellen-angels
Hunter S. Thompson in de modus "Hell's Angel"

Gonzo-journalistiek of ultra-subjectieve journalistiek is zowel een methode van onderzoek als een schrijfstijl, de journalist is een van de protagonisten van zijn verslag en schrijft in de eerste persoon. De term 'gonzo' zou voor het eerst in 1970 zijn gebruikt om een ​​artikel te kwalificeren van Hunter S. Thompson, die deze stijl later populariseerde (schrijven Hell's Angels: The Strange and Terrible Saga of the Outlaw Motorcycle Gangs, hij werd onderdeel van een groep Hells Angels, werd een fietser en adopteerde hun manier van leven gedurende enkele maanden).

5041455_6_2ba6_2016-12-01-5700482-8503-14yswnu-c694lvj9k9_2e4d9e001f94d878b0a28942ba456a9f
Hunter S. Thompson de 18 June 1997, tijdens een reis naar een televisiestudio in New York voor een interview met Charlie Rose. Christian Thompson.

Het vooroordeel van de "gonzoide" journalist is om in de eerste persoon te spreken, en niet op een neutrale en objectieve manier, zoals de journalistieke deontologie in principe vereist. Hij informeert zijn lezer dus over de aard en intensiteit van de factoren die zijn standpunt "verstoren". Door een beroep te doen op zijn kritische zin, kan de lezer dan een meer waarschijnlijk beeld van de werkelijkheid opnieuw samenstellen ...

als gelezen Wat te doen bij overbevloeiing?

Hunter S. Thompson's "wiet"

De "wiet" van Hunter S. Thompson, een van de legendarische auteurs van het tijdschrift Rolling Stone, de man die een generatie definieerde met boeken zoals Vrees en Afschuw in Las Vegas, Angst en afkeer van het campagnepaden Hells Angels, de man die niet alleen door Bill Murray, maar ook door Johnny Depp twee keer werd gespeeld, zal binnenkort op de markt verkrijgbaar zijn.

las-Vegas-paranoïde-1998-01-g
Johnny Depp, "gecoacht" door Thompson, maakt een bijna perfecte kopie in "Las Vegas Parano".

Een grote drugsgebruiker, Hunter Thompson heeft ze allemaal geprobeerd. Hij had altijd een zwak voor cannabis:

"Een bron van vreugde en troost voor jaren. Ik beschouw het als een essentieel onderdeel van het leven, zoals bier, ijs of grapefruit. En miljoenen Amerikanen denken zoals ik. "

Zijn weduwe Anita Thompson vertelde Aspen Times dat ze van plan is het eigen gras van Hunter te klonen, een opstanding die doet denken aan Jurassic Park, en het op de Colorado-markt te verkopen.

"Ik kan niet wachten om een ​​drugsbaron te zijn," zegt ze.

De beslissing om cannabis te verkopen met het officiële merk Hunter S. Thompson werd niet lichtvaardig genomen. Anita zei dat sinds marihuana legaal werd in Colorado, ze "waarschijnlijk eens per maand benaderd zou worden door cannabiskwekers en apotheken".

als gelezen De eerste juridische cultuur in Victoria
4687803938_ffcb9e6c14_b
Hunter S. Thompson's Weed: The Kento, CC BY-NC-SA 2.0

"Ik heb waarschijnlijk de afgelopen drie jaar 10-vergaderingen gehad," zei Thompson, "en ik eindigde altijd met" Nee "omdat het altijd hetzelfde verhaal is: iemand wil de wereld verknoeien Hunter's naam. "

Toen ze zich realiseerde dat ze cannabis kon verkopen die echt van haar overleden man kwam, wilde ze graag zes soorten stash van de beroemde auteur klonen (met de medewerking van een marihuana-bedrijf).

"Ik vond een manier om DNA uit de persoonlijke cannabis- en hasjiesjap van Hunter te halen. De planten worden gekloond uit zes variëteiten die hij rookte voor zijn zelfmoord. '

Owl Farm

Winsten uit de verkoop van de potentieel supersterke wiet die Hunter-Thompson rookte, zullen worden gebruikt om Owl Farm, een "versterkte" boerderij van 17-hectaren, te renoveren tot een museum en een huis voor schrijvers. ernaar streven om de Gonzo-geest levend te houden.

15259687_10153999902986641_3211013130115515248_o
Owl Farm

Owl Farm werd gewaardeerd bij 2,55 Million Dollars en Anita Thompson onderhandelde toen over haar rechten om de opbrengst van Hunter's boekverkopen te krijgen in ruil voor volledige eigendom. Het model van Anita Thompson is het laatste huis van Ernest Hemingway, dat zowel een museum als een pelgrimsoord is geworden. Datzelfde huis waar Hunter Thompson, de ultieme fan van Hemingway, de 1960-jaren had doorgebracht met hertengeweien onder zijn jas ...

Tags: Landbouw / GrowapotheekOnkruid