dichtbij
Blog-Cannabis

Wat is vloeibare E in Marijane? Een perfecte oplossing voor discreet gebruik

Vapen is een alternatief voor sigaretten, tabak en het destructieve aspect ervan. Het proces omvat het toepassen van intense hitte op een stof die stoom genereert. De elektronische sigaret, die wordt gebruikt om verschillende soorten vloeibare smaken te verdampen, is nu beschikbaar voor stoners. In Frankrijk kun je e-liquid vinden met marihuana-smaak, maar het is mogelijk om je eigen e-vloeistof voor cannabis te maken zonder dat je bent afgestudeerd in organische chemie.

e-sigaret-cannabis-THC-1-672x372

Het vapen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, werd "vapen" meer dan 5 decennia geleden geboren, in de 60-jaren om precies te zijn. Het brein van de uitvinding was een zekere Hon Lik, een Chinese apotheker die werd geïnspireerd door de dood van zijn vader, een kankerpatiënt veroorzaakt door tabak. Dit apparaat heette een Ruyan, die vrij vertaald wordt als "rook". De Ruyan bleek een succes te zijn, tot de Verenigde Staten in de 2000-jaren.

Hon-lik
Hon Lik uitvinder van vapote

Geen slechte geur, geen slechte adem, het kleine zusje van de verdamper brandt niet en vervuilt je omgeving niet, de asbakken zijn schoon en de kans op het krijgen van kanker of andere ziekten door sigarettenrook is bijna nihil. Het is hoffelijker voor voorbijgangers en ook een prima manier om uit een delicate situatie te komen.

THC-vloeistof

Er is momenteel een eindeloos debat over de e-sigaret, over zijn gevaarlijkheid ... Om het eenvoudig te beantwoorden, weet je zeker dat het voedsel dat je eet gezond is bij 100? Als je een beginner bent, laat je dan niet meeslepen door alle mythes rond de e-sigaretindustrie. Verdamping heeft geen bekende nadelige effecten op het hart en de slagaders, het stoot dampen uit. Geen sigarettenpeuken meer, geurloos, geen sociaal stigma, geen vuur, geen as ... Roken met de damp is op lange termijn winstgevend.

Thenug-e0he3dzkxw

Er is echter een grijs gebied op commerciële e-liquid met "cannabis", of liever THC. De meeste van deze producten zijn gebaseerd op synthetische cannabinoïden. Deze dubieuze moleculen werken op dezelfde receptoren als de THC van uw cannabisplant, maar op een meer chaotische en echt gevaarlijke manier. De slechte feedback is talrijk, de synthese vervangt de natuurlijkheid behoorlijk slecht ... Het is echter onmogelijk om in de handel van de e-vloeistof met THC te vinden, de cannabis wordt in Frankrijk als een illegale drug beschouwd, de zelfgemaakte Bio is daarom een ​​sterk aanbevolen alternatief.

als gelezen Een krant die lijkt op cannabis

Methode van maceratie

De e-sigaret werkt met een e-vloeistof die voornamelijk bestaat uit een mengsel van plantaardige en organische glycerine, het kruid in kwestie en een of meer aroma's (natuurlijk of synthetisch) voor de smaak en geuren ^^ N ' elk type kruid zal het lukken, de vloeistoffen en actieve ingrediënten zullen vrijkomen zonder een alarmerende geur, in de vorm van damp (om in te ademen). De noodzakelijke ingrediënten om je eigen e-liquid te maken zijn:

Plantaardige glycerine

Het is een kleurloze, viskeuze en geurloze vloeistof met een zoete en enigszins giftige smaak, die in veel farmaceutische samenstellingen wordt gebruikt. Plantaardige glycerine, is verantwoordelijk voor de rook. Het wordt in beperkte hoeveelheden gebruikt, de zoete smaak negeert dat van cannabis.

glycerine

Propyleenglycol

Plantaardige glycerine (Bio) werkt niet goed, vooral met cannabisextractie (BHO) die slecht verdunt. Propyleenglycol is geschikt voor het bedrijf, het zal mogelijk zijn om plantaardige glycerine daarna toe te voegen om de stoom te verhogen.

e-vloeistof-propyleenglycol vegetal

Propyleenglycol wordt gebruikt in vele industriële en farmaceutische toepassingen of agrofarmaceutische, laaggedoseerde voedingsadditieven en recent in de e-cig. Bovendien wordt propyleenglycol gebruikt als een chemische toevoeging aan de waterige basis van inhalator en vernevelaar voor astma sinds de 1950-jaren, zonder bekende ernstige bijwerkingen. Het werd ooit in het ziekenhuis gebruikt om de afdeling pneumologie te reinigen. Propyleenglycol (PG) is gemakkelijk verkrijgbaar in de apotheek; je moet er een paar kopen om je eigen nicotine e-liquid te maken ...

Een e-vloeistof bereiden gebaseerd op de marihuana (naar keuze) dat bij de e-cig past:

pen
 • Een goede hoeveelheid droog gras
 • Propyleenglycol
 • (Optioneel) Organische plantaardige glycerine
 • Koffiemolen of -molen, blender
 • (Optioneel) Voor meer discretie - in het openbaar in het bijzonder, kunt u natuurlijke smaken toevoegen.
 • Een koffiefilter of filterdoek. Hoe fijner je filter is, hoe vloeiender je e-vloeistof zal zijn.
 • Flessen van 5ml (druppelflessen) Flesjes om het op te slaan
 1. Verminder cannabis zo fijn mogelijk. Gebruik indien nodig een koffiemolen of een molen. Hoofden geoogst op de hoogte geven meer THC, maar het recept werkt perfect met de terpenen van de plant, de kleine koppen (onderkant). De basisverhouding is ongeveer 20-25 gram voor 500ml. Het wordt sterk aanbevolen om te beginnen met lagere doses (2 / 3 gr voor 40 / 50ml)
 2. Voeg eerst Propyleen Glycol (PG), (400mL tot 500mL) toe in een kom of steelpan en laat het een beetje warm worden.
  (Optioneel) Voeg plantaardige glycerine toe voor meer rook. De dosering wordt daarom gemaakt van een base 100% propyleenglycol waaraan min of meer plantaardige glycerine wordt toegevoegd. (van 25 naar 300 mg voor 10mL-oplossing.)
 3. Voeg je fijngehakte cannabis toe, alles op een laag vuur (mix af en toe)
 4. Laat 5 om 6 uur staan ​​op basis van de hoeveelheid (om de smaak te accentueren, mix van tijd tot tijd)
  (Optioneel) Voeg de verbeteraar van smaak (en geur) toe via vloeibare vloeistof op basis van fruitsmaak. 15 druppels geconcentreerd natuurlijk aroma voor 10 ml vloeistof zijn voldoende om de geur te maskeren maar de smaak te behouden.
 5. Laat 5-10 minuten lang afkoelen
 6. Plaats de fijnmazige koffiefilter of filterdoek over de container (kom of glas). Hoe meer fijne grasdeeltjes u in de vloeistof laat, hoe meer het naar gras ruikt als u het spuit.
 7. Giet de inhoud van de container in uw kolven (de vloeistof mag niet heet zijn omdat deze de muren kan kraken)
als gelezen Cannabis dating groeit in populariteit
e-vloeistof-smaken
De toevoeging van kruiden vereist een "slaaptijd"

Als u de optionele 4-stap gebruikt, duurt het 15 dagen tot 3 weken voordat u kunt consumeren. De toegevoegde aroma's vereisen een zogenaamde slaapperiode. Houd de e-vloeistof op een donkere plaats en schud elke dag een paar seconden. Namelijk tabakssmaken vereisen meer slaaptijd. Om langzaam te consumeren ...

Tags: Sigaret électroniquee vloeistofrecreatiefTHCverdamping