dichtbij
Sante

Houden van de rook verhoogt de high niet

Houden van de rook verhoogt de high niet

Langdurige retentie van rook verhoogt de effecten van THC niet

Een van de populaire mythes van cannabis, maar dit keer van de stoners is dat het houden van cannabis rook in de longen, verhoging van de psychoactieve effecten van THC te bezitten. De chemie en biologie van cannabis op het lichaam is complex, waarbij verschillende factoren gedurende inhalatie. Het hoge wordt verkregen in 3-7 seconden en tops uit - en dat is moeilijk te geloven en toch ook al de rook verblijven op lange termijn in de longblaasjes, is het langdurig vasthouden van de laatste hen niet meer absorberend te THC maken Integendeel. De verlengde retentie van de rook niet de effecten van THC te verhogen, maar veroorzaakt emfyseem in de longen.

519664_3

Basic Essence

wetenschap laat zien dat u geen hogere THC-tarieven krijgt als u uw cannabisrook bewaart. In tegenstelling tot veel gebruikers, is automatisch ervan overtuigd dat zijn adem inhouden een hogere high biedt. Meer dan 30 seconden vasthouden draait zeker de kop, zie de consument niet verbazen, de hartslag versnelt, maar dit heeft niets te maken met cannabis, noch met de THC zelf. We beschouwen dit effect als een hoogtepunt, maar het is anders in de praktijk.

6a0120a693284e970c0153938da81e970b

Dit is celbeschadiging geïnduceerd door de particulier lichaam van haar fundamentele essentie, zuurstof ... De zuurstoftoevoer mislukking met organen, levende weefsels en de hersenen heeft niets te maken met een grote verbetering THC, integendeel.

_mannequin
Effect van anoxie (gebrek aan zuurstof) ...

Elke keer dat je een grote trek neemt, absorberen je longen zoveel mogelijk van wat ze kunnen vasthouden en in het geval van rook, veel lucht en koolmonoxide. Zodra je cellen vol zijn, kunnen je longen niets meer doen! De zuurstof bindt aan hemoglobine en wordt getransporteerd door de bloedtoevoer naar de weefsels van het lichaam, die hun functies.

geanimeerde flash-alveole-long-1

Deze "hoge" de langere komen overeen met malaise veroorzaakt door overbelasting dioxide in de hersenen en dus zuurstofgebrek, die in extreme gevallen kan leiden tot bewusteloosheid ...

Absorptie van THC

THC en andere cannabinoïden in rook worden eerst geabsorbeerd; dit komt door de chemische structuur van de cannabinoïden, de alveoli van de longen die ze doorgeven aan je bloedbaan om naar de hersenen te worden geleid. Het vergt slechts 3 tot 7 seconden om 10-11 seconden (afhankelijk van de methode van inhalatie en fysische constitutie) naar uw lichaam te zien, zodat u de volledige effecten van THC voelt. Besteed deze keer dat de hersenen deze waardevolle input niet langer kunnen ontvangen tijdens langdurige retentie. Wat de High verhindert om hoger te klimmen, is gewoon de rookdeeltjes.

Marihuana-effecten

emphysema

Bovendien worden ze op de tweede plaats geabsorbeerd door de longblaasjes. Teer zal daar gevonden worden, wat na verloop van tijd een kleverige (en zwarte) coating in de longen creëert. Maar ook een verstikkende laag die de opname van THC beperkt. Deze andere chemicaliën gaan branden in je cannabisplant, koolstof, wat ook een kankerverwekkende stof is. In een verder gevorderd stadium, worden de alveolaire wanden onherstelbaar beschadigd: het emfyseem, bereikt dat bereikt een permanente dilatatie van de alveoli, die kan oplopen tot een breuk van de wanden van de holten.

illu_Lungenemphysem_f
emphysema

Sommige soorten marihuana bevatten mogelijk minder gifstoffen en deeltjes. Ze zijn afhankelijk van de cultuur van deze. Met minder chemicaliën en pesticiden. Dat is minder waarschijnlijk om u te schaden. En als u bijvoorbeeld sprays gebruikt, vermindert u de hoeveelheid rook en deeltjes die u inhaleert.

tegoed: vapen360

THC wordt sneller door het lichaam geassimileerd, in tegenstelling tot teer en koolmonoxide. Deze worden dieper in de longen gedeponeerd. Langdurig roken in de longen is nutteloos en gevaarlijk. Om de waarheid te vertellen, het is een gewoonte, een overtuiging voor sommigen die volledig zijn vervormd. Maar het spreekt voor zich dat de High nooit hetzelfde zal zijn als met een hoge dosis THC. En het zit vervat in een uitzonderlijk hars of kruid.

Meer informatie over therapeutische cannabis

Houden van de rook verhoogt de high niet
5 (100%) 1 stemmen
Tags: ziekteNieuwszoekenrecreatiefTHC
fr French?
X

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS