dichtbij
Sante

8 Wonderen van medische marihuana

8 Wonderen van medische marihuana
Blog-Cannabis

Testimonials over medicinale cannabis kuren

Medische marihuana heeft de potentie om honderden ziekten te genezen. Door cannabis te maken, wordt de wereld gezonder. Het idee dat het roken van gras een gevaarlijke daad is, wordt een begrip van het verleden. Meer en meer bewijzen wijzen op de eindeloze voordelen voor de gezondheid. Hier zijn enkele oprechte verhalen die beweren dat medische marihuana levens redt:

Rick Simpson

Miracle-6

Rick Simpson is het best bekend voor het opnieuw uitvinden van medicijnen op basis van hennepolie. Hij beweert dat zijn lichaam genoeg ongezonde chemicaliën en kanker bevat om te genezen. En er werd niets aan genezing gedaan, dat meer kwaad dan goed deed. Hij en honderden mensen hebben geprobeerd medicinale cannabis van de Canadese autoriteiten te nemen. Dus Rick's beweging was ontevreden over de reactie van de staat, ging terug tegen de autoriteiten ... Toch gebruikt cannabis het leven van Rick. Tegenwoordig wordt hij beschouwd als een held in de wereld van marihuana. Wat meer is, een held met veel volgers. Rick's verhaal is samengevat in de documentaire "Run From the Cure", waarvan de tweede in voorbereiding is:

Shona Banda

Miracle-4

Shona Banda lijdt al acht jaar aan de ziekte van Crohn. Ze was bedlegerig, ze kon alleen lopen met een stok. Terminal gediagnosticeerd, besloot Shona alternatieven te onderzoeken. In een laatste druk om zijn eigen leven te redden. Shona zag de video van Rick Simpson en begon zichzelf te behandelen met cannabisolie. Shana is nu genezen en is teruggekeerd naar een normaal leven. Cannabis gaf haar wonderen, gaf een rug en een gezondheid aan degene die later schreef " Gratis live of doodgaan "; een bestseller die zijn eigen ervaring beschrijft.

als gelezen
Thailand: de wet zal onderzoek naar medisch gebruik mogelijk maken

Charlotte Figi

Miracle-5

Charlotte Figi leed aan ongeneeslijke epilepsie toen ze nog een jong kind was. Tegen de tijd dat ze twee jaar oud was, hadden haar ouders elk denkbaar medicijn geprobeerd om haar te genezen, van wie sommigen haar bijna hebben gedood ... Als gevolg van het hebben van meer 50-stuiptrekkingen in één nacht, ouders worden overgedragen aan marihuana en hebben er alles aan gedaan om een ​​medische kaart in de staat Colorado te krijgen.

Na zijn eerste dosis CBD-olie stopten de stuiptrekkingen onmiddellijk. Ze begon de catatonische staat te verlaten waar ze woonde en haar ouders hadden het genoegen haar voor de eerste keer te horen. Charlotte was te zien in een CNN-documentaire, een ongelooflijk verhaal.

Cheryl Shuman

Miracle-3

Na de diagnose kanker werd de beroemdheid Beverly Hills behandeld met een cocktail van maximaal 27-geneesmiddelen, waaronder morfine. Maar nadat ze hoorde over het bestaan ​​en de voordelen van marihuana-olie, begon Cheryl met een nieuwe behandeling met alternatieve geneeswijzen ... Cannabisoliebehandeling genas Cheryl na 90-dagen en haar kanker bleef in remissie tot op de dag van vandaag.

Peter Germain

Miracle-2

Peter Germain leed aan diabetes van het 2-type, een levensbedreigende ziekte die buitengewoon slopend is. Na de introductie van cannabisolie in zijn dieet, kwamen de resultaten na slechts zes weken aan het licht. Zijn bloedsuikerspiegel daalde dramatisch, en hij verloor zelfs 22-ponden. Peter beweert dat het binnenkrijgen van cannabisolie diabetes en obesitas heeft genezen.

als gelezen
De ideale CBD voor de behandeling van schizofrenie

Kristen Courtney

Miracle-8

Kristin Courtney zegt dat deze eerste cannabis-sappen haar leven hebben gered. Gediagnosticeerd met juveniele reumatoïde artritis op 16 jaren, kristen de gezondheid snel af. De medicijnen hielpen haar niet, de tiener en haar moeder gingen op zoek naar alternatieve behandelingen, Kristen op haar eigen op cannabis gebaseerde sappen, en na ongeveer een jaar stopte de pijn en herstelde ze haar begon. Nu verdedigt Kristen medische marihuana voor alle mensen die lijden aan dezelfde oude omstandigheden ...

David Triplet

Miracle-1

David genas zichzelf van twee kankerachtige laesies met behulp van cannabisolie. Aanvankelijk kreeg hij een recept voor een chemische crème (dat wordt gegeven na een chemo), maar David besloot het niet te gebruiken nadat hij storende gebruikersfoto's van dit soort crème had gezien ... vanaf dit punt begon hij te behandelen met een cannabiszalfzalf, na drie tot vier weken van toepassing is de kanker volledig hervat.

Dennis Hill

Miracle-7

Biochemicus Dennis Hill zegt tegen iedereen die wil horen dat cannabis kanker doodt. Dennis behandelde zijn eigen kanker met behulp van cannabisconcentraat (door Rick Simpson), combineerde 3 voor een gezond dieet en trainde met doses cannabis. De tumor is verdwenen en na zes maanden zijn kanker.

Tags: MarihuanaGeneeskundeNieuwstherapeutische