dichtbij
CBD

CBD verzacht de negatieve effecten van cafeïne

CBD verzacht de negatieve effecten van cafeïne
Blog-Cannabis

Cannabis interacties met adenosine, de neuroreceptor "geassocieerd" met cafeïne

Jose Alexandre Crippa en collega's van de Universiteit van San Paulo Brazilië en het King's College in Londen hebben baanbrekend onderzoek verricht naar het CBD. Met name met zijn neurale correlatie met angst. Bovendien stelden ze vast dat CBD bindt aan adenosine. Het is dezelfde neuroreceptor die "opgewonden" is door cafeïne (koffie) en sterk wordt gestimuleerd door een hoge dosis THC.

adenosine

Er is een reden waarom koffiemaatschappijen hun graan brouwen met CBD. Dit zijn de anxiolytische en ontstekingsremmende eigenschappen van Cannabinol (CBD), die een einde maken aan de nervositeit en angst veroorzaakt door overmatig cafeïne.

coffeecbd-2
Succes groeit in de VS van koffie tot CBD, of beter gezegd, het tegendeel wetenschappelijk (koffie CBD) ...

CBD en cafeïne binden aan dezelfde receptoren als CBD, adenosine. Adenosine is een neurotransmitter die je lichaam vertelt wanneer en hoe je wakker wordt.

Vals opwindende cafeïne

Cafeïne is angstig omdat het de adenosinereceptoren blokkeert en voorkomt dat deze zelfde receptoren normaal functioneren. Dat betekent met andere woorden dat adenosine wordt geblokkeerd door cafeïne... Hetzelfde effect wordt waargenomen bij harddrugs zoals heroïne (opiaten), die andere neuroreceptoren blokkeren die ze in één keer afgeven, dit tijdelijk welzijn veroorzaken, en flitsen bij hoge doses ... Een effect dat vervaagt met de tijd en de dagelijkse dosis, net als koffie maar op een andere schaal ...

als gelezen
De diversiteit van fytocannabinoïden
man-taking-a-cafe
Waarom ben je nog steeds moe na het drinken van een kopje koffie?

CBD is daarom het tegenovergesteldehet activeert de adenosinereceptoren en onderbreekt de chemicaliën die vals "spannend" worden genoemd, hier in het geval van koffie.

Meervoudige functie van adenosine

CBD is gedeeltelijk toe te schrijven aan de activering van de adenosinereceptor. Deze neuroreceptor wordt in de slaapfunctie geïnduceerd, maar van adenosine is ook bekend dat het een belangrijke rol speelt in de cardiovasculaire functie, regulatie, opname van zuurstof in de hartspier en coronaire bloedstroom. De adenosinereceptor heeft ook brede ontstekingsremmende effecten in het lichaam.

coffeecbd-4
CBD, het ideaal voor het reguleren van de slaap

Het is niet verrassend dat het CBD koffie begint te vervangen om het volledig te zien, maar om de waarheid te vertellen dat het een vereniging is die niet een is; net als opiaten worden de negatieve effecten van koffie (antagonisten) geannuleerd of juist verzacht door een "associatie" met CBD, die agonist blijft met adenosine.

coffeecbd-3
Beter dan melk, van CBD tot koffie ...

Adenosine-receptoren spelen ook een belangrijke rol in de hersenen. Inderdaad reguleren ze de afgifte van andere neurotransmitters zoals dopamine en glutamaat. Zoveel functies als de CBD kan activeren.

als gelezen
CBD hulp bij beroerte

De associatie van koffie met THC

Omgekeerd beschermt de koffie dezelfde neurotransmitters als ze worden gestimuleerd door een teveel aan THC (hoog) of een niet-anxiolytische dosis cannabis.

coffeecbd-1
Reverse ...

Te veel cannabis stimulatie (hoog in THC) kan op dit moment de cognitieve functie verwarren. En deze keer is het de cafeïne die zijn rol van "blokkering" speelt, die de opwinding die een Hoog van THC kan veroorzaken, behoudt.

Tags: koffiebijwerkingenEtudeNeuroscience

Un commentaire

Reacties zijn gesloten.