dichtbij
geschiedenis

Antieke overbrenging van marihuana in China

Antieke overbrenging van marihuana in China
Blog-Cannabis

Oude overdracht van marihuana in China - Verrassende oorsprong van een plant voor therapeutisch gebruik

Dr. Etha Russo analyseert sporen van hennep in de Gobi-woestijn in China. Het resultaat van zijn onderzoek is "onthutsend", de hennep die in deze tombe van 2700-jaren wordt gevonden, is niet alleen psychoactief (THC), maar ook genetisch vergelijkbaar met wat er vandaag wordt gedaan.

qi-gong-of-the-tiger-sjamanisme-Chinees
"Wu" de Chinese sjamanen, Qi Gong van de tijger

Oude marihuana

In 2008 vragen we Dr. Etha Russo naar aanleiding van een archeologische vondst van 2700-jaren in China. In het midden van de Gobi-woestijn, Yanghai-graven zijn te vinden in de buurt van Turpan, China. Russo moet de sporen van de vermeende en oude 'hennep' analyseren.

8293_l
Gobi-woestijn

Uit de eerste chemische en genetische analyses blijkt "hennep" "Ganja" te zijn, een geschiktere term voor hennep geladen met psychoactieve cannabinoïden, waarvan THC de hoofdwaarde is. In de buurt van 800 worden grammen cannabis rijk aan THC aangetroffen in de graven; een oude marihuana die erg "erg lijkt op degene die tegenwoordig wordt gekweekt. "

article-2646359-1E69D7D400000578-444_634x259
Opgravingen vinden

"We weten uit de genetische en chemische analyse dat het Tetra Hydro Cannabinol of THC, de belangrijkste alkaloïde in cannabis, kan produceren," zei Russo.

Het is een gangbare cultuur om te geloven dat in die tijd hennep alleen werd gebruikt voor tassen en touwen. Maar marihuana is een primaire geneeskunde, bekend om spiritueel ontwaken in de buurlanden. De plant was een van de grootste zorgen van onze voorouders.

Cannabis-in-China-1.-An-etnisch-Maio-vrouw af te haspelen-hennep-fiber-in-Baxia-dorp-zuidoostelijke provincie Guizhou-Minneapolis-Institute-of-the-Arts-2
Een vrouw van Maio-etniciteit die hennepvezels spint - Sensi Seeds

"Met een trip stenig hoog zou het vergelijkbaar zijn met de beroemde White Widow; we konden het niet controleren omdat de plant te oud is om te eten ", zegt Russo

G_white-weduwe-feminized_sd800-1
De beroemde Withe-weduwe

De oude "artsen"

Het gras dat in de graven werd gevonden, werd opgeslagen in houten containers (kom), in zakken met dierenhuid (leer) en ook in de buurt van de schedel van een blanke, waarvan de leeftijd wordt geschat op 45ans ... Deze blanke ogen blauw, werd begraven met een zak make-up, spelden, verschillende houten containers, een pijlkoker met zijn pijlen, een soort jodenharp (muziekinstrument) en dit beroemde kruid. De onderzoekers profileren dit vreemde individu, in de overtuiging dat hij toebehoorde aan het Gushi-volk, wiens nu uitgestorven dialect (Tockarian) dicht bij Keltisch staat. De blanke was een sjamaan ...

als gelezen
FDA spreekt zijn steun uit voor decriminalisering
1305078144638_1305078144638_r
Een van de graven van Yanghai

"Deze persoon werd begraven met een ongewoon aantal zeldzame, waardevolle voorwerpen", zegt Russo

6-Hat
Siberische sjamaan, de hoofddoek in de wind ...

Hoewel cannabis in China Classic wordt verbouwd sinds het Neolithicum, is het de belangrijkste op vezels gebaseerde ingrediënten (kleding, touw, voedsel, enz.); de psychoactieve eigenschappen ervan worden cultureel, en uit minachting enigszins genegeerd. Cannabis werd namelijk traditioneel geassocieerd met de sjamanistische praktijken van de 'inboorlingen' (stammen) van Centraal- en Noord-Azië.

information_items_1629

"Het verbazingwekkende effect van de hennepplant was al heel vroeg bekend, omdat het ideogram ma dat" cannabis, hennep "betekent, een connotatie heeft van" gevoelloos, tintelend; dwaas "Bijvoorbeeld, mamu st" verbluft "en Mazui 麻醉" verdovend, bedwelmend ". Deze dubbele betekenissen zijn "blijkbaar afgeleid van de eigenschappen van fruit en bladeren, die zijn gebruikt als infusies voor medicinale doeleinden". Volgens plantkundige Li Hui-Lin

manshin04
"Manshin" Koreaanse film over de beroemde sjamaan Kim Geum-Hwa.

De sjamanen van Noord-Azië brachten door naar het oude Chinese wu巫, het spirituele en medische gebruik van cannabis. Het oude China heeft medicijnen altijd met magie gelijkgesteld; Het was niet ongebruikelijk om tovenaars (artsen) of zelfs dodenbezweerders te ontmoeten die de hallucinogene eigenschappen van hennep gebruikten. De sjamanen werden Wu genoemd; een zeer frequente roeping tijdens de Han-dynastie (206 BC - 9 AD 23 - 220), daarna verspreid in het verre noorden (Mongolië, Siberië) maar die nog steeds bestaat vandaag.

als gelezen
The Blueberry
NPL00405_chamane
Psychoactieve cannabis, een erfenis van Noord-Aziatische sjamanen

De Ganja week af van zijn oorspronkelijke doel

In China is de teelt en het bezit van cannabis legaal; maar de wetgever beschouwt de verkoop als illegaal. Peking is geïnternationaliseerd, het gras verdwijnt langzaam en zijn prijs wordt onbetaalbaar ondanks zijn lage kwaliteit op alle niveaus ... Het gras in China is geclassificeerd als de heldin; de verkoop van cannabis wordt zeer streng bestraft, maar toeristen zijn vrijgesteld van deze enigszins tegenstrijdige wetten.

7776586238_000-hkg10135298
Jackie Chan's zoon heeft 6 maanden gevangen gezet voor cannabisbezit en vervolgens vrijgegeven ...

Tegenwoordig wordt het gebruik van Ganja voornamelijk afgeleid van het oorspronkelijke doel; het is pas sinds kort dat de medische gemeenschap de eigenschappen van de oude plant bevestigt. Wat al millennia lang is verworven ... Maar tegenwoordig wordt Cannabis, ondanks de groene golf die de wereld overspoelt, nog steeds beschouwd als een recreatieve of stimulerende drug zoals alcohol of tabak en heroïne zoals in de VS ... en in China ...

Bronnen: http://eden-saga.com/

Tags: Landbouw / GrowNieuws

Un commentaire

Reacties zijn gesloten.