dichtbij
mode

Welk filtertype kiezen?

Welk filtertype kiezen? - We hebben gekeken naar wat filter zuivert de meer THC Blijkbaar zijn maar weinig mensen die gebruik maken van sigarettenfilters (spons) voor het roken gewrichten. Zijn deze filters geschikt voor cannabisgebruik?
Blog-Cannabis

Welk filtertype kiezen? - We hebben onderzocht welk filter de meeste THC reinigt

Blijkbaar gebruiken maar weinig mensen sigarettenfilters (sponzen) om gewrichten te roken. Zijn deze filters geschikt voor cannabisgebruik? Wat is de absorptie-index van THC en de rest van de actieve componenten? Antwoord en verificatie ...

De klassieke zegel in "karton"

Het gewricht is ook de meest gebruikelijke manier om wiet te roken 49% volgens een erkende enquête. Het filter is daarom het basiselement om te overwegen. De meeste marihuana-gebruikers gebruiken meestal een stuk karton, tegenwoordig zijn er verschillende soorten filters en aan het hoofd daarvan de filter "spons" waarvan de verkoop explodeerde met de tabaksmarkt.

Het "sponsfilter" met sigaret

De meest voorkomende vraag bij consumenten is of dit "spons" (sigaretten) filter meer THC absorbeert dan kartonfilters. En zo ja, hoeveel? Om deze uitdaging aan te gaan en het onderzoek maximaal te maken, hebben we naast de vergelijking tussen het sponsfilter en het filterkarton glasfilters, koolstoffilters en ivoorfilters toegevoegd.

als gelezen
Therapeutisch potentieel
Glazen filters

Onderzoek naar de opname van THC

De hoeveelheid THC die door elk van de filters controleren, testlaboratorium een ​​leiding verbonden met een zuigpomp waardoor tientallen zeehonden "inhalatie" zijn. Elk gezamenlijk bevatte 0.25 gram cannabis 14% THC-gehalte. Dezelfde test werd ook uitgevoerd via een waterpijp. De testresultaten laten geen twijfel bestaan; de THC-residuen werden genomen aan de uitlaat, eenmaal gezuiverd door de filters.

Testen worden uitgevoerd via een afzuigpomp

In antwoord op de oorspronkelijke vraag is wat het sponsfilter THC absorbeert? Eindelijk, ja en tot 4x keer meer dan het kartonnen filter. Dus de sigarettenfilter en filter karton absorberen meer dan het koolstoffilter en het glasfilter, en in de eindstand het filter ivoor (of keramiek). Resultaten van de absorptie-indexen:

  • spons: 4.2
  • karton: 1.0
  • glas en houtskool: 0.4
  • Ivoor & keramisch filter: 0.2
Koolstoffilters

De THC-absorptie-index is niet de enige maat bij het kiezen van een filter. Daarnaast hebben comfort en smaak vaak voorrang op roken.

als gelezen
De legalisatie van cannabis in de poolcirkel
De grote winnaar, het ivoren filter

Het is belangrijk om te weten wat voor soort filter dat u wilt uw marihuana te consumeren, en die u het meest overeenkomt met ... Dus, geen geheim, je nodig hebt om ze allemaal te testen.

Bonusvideo

Dank aan het tijdschrift Cannabis Israël voor inspiratie

Tags: EtudeGezamenlijkNieuwsrecreatief

Un commentaire

Reacties zijn gesloten.