dichtbij
mode

De wiet maakt je niet meer effect?

De wiet maakt je geen effect meer - waarschijnlijk ontwikkel je een sterkere weerstand tegen de wiet. Dus hoe kan je je High updaten?
Blog-Cannabis

De wiet maakt je geen effect meer - waarschijnlijk ontwikkel je een sterkere weerstand tegen de wiet. Dus hoe kan je je High updaten?

Wie kijkt niet uit naar zijn eerste ervaringen met "fumette"? In die tijd hadden we veel plezier in dit onbekende en zelfs enge ding dat cannabis is, maar dat was over het algemeen best leuk. Door de jaren heen is je lichaam gewend geraakt aan de invloed van cannabis, het niveau van THC in het bloed doet niet hetzelfde werk als toen. Enerzijds kan deze fataliteit redeneren als een voordeel, om goed te kunnen functioneren met onze nieuwe vriendenkringen, zonder het gevoel te hebben van "Ik weet niet wat er gebeurt" ... Maar aan de andere kant neemt de tijd af uw effect "Hoog" en vereist dat u meer cannabis consumeert.

Verminder uw niveau van metabolische tolerantie

In zekere zin kun je het gebruik van cannabis vergelijken met je relatie met je partner - op het eerste gezicht het eerste enthousiasme - de minste aanraking en de minst stralende stimulatie tot een "ontwaken" van het geheel lichaam. Maar met de tijd zijn we eraan gewend; je raakt niet boos op elk telefoontje, je gaat minder vaak naar het restaurant als dat nodig is, tot je krijgt wat er in je bed gebeurt ...

als gelezen Verdamping vermindert het risico van tabaksverslaving

L-verveling

Welnu, de eerste stap die u kunt nemen, is waarschijnlijk de meest aanbevolen, zelfs als het voor de meesten van ons moeilijk is:
Neem een ​​pauze !! We waarderen de goede dingen echt als we ze eenmaal kwijt zijn ^^ Tijdens dit interval is het aan te raden om grote hoeveelheden water, groene thee, cranberrysap of een andere vloeistof rijk aan antioxidanten te drinken die je kan helpen reinig je lichaam.

papasemar_zps514y9fly
Les antioxidanten

Als u klaar bent om volledig te investeren, raden we een fitnessregime aan, waarvoor u zich niet hoeft te registreren in de plaatselijke sportschool. Een mooie wandeling van één of twee keer per week zou voldoende moeten zijn om uw metabolisme in evenwicht te brengen.

mary-ward-dab-on-em

Probeer verschillende wijzen van consumptie

In het leven is het altijd goed om te diversifiëren. Als je naar hetzelfde restaurant elke keer, maakt niet uit hoe u genieten van het eten en de service, u voelt zich moe, moest strenge houding die je na verloop van tijd te nemen - het is hetzelfde met cannabis.

Man-Holding-Plate-of-Food

Er zijn ontelbare manieren om marihuana te gebruiken, allerlei soorten buizen, buizen, hout, glas, speciale waterpijpen en allerlei gereedschap voor rokers.

CD19CANNABISCUP

Maar je hoeft het niet te roken

Cannabis staat erom bekend dat het in een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen en dranken wordt verwerkt. Het verbruik van de plant als een actieve ingrediënt, integreert anders in de bloedbaan via de maag. Het gras neemt meer invloed zodra het wordt ingenomen, en dus loopt u het risico een paar verwarde uren op de bank te vinden (afhankelijk van de hoeveelheid en de kwaliteit van het materiaal)

als gelezen Legalisatie begint in Maine

img_0880-e1367590133576

Weed, het vervangende materiaal

Elke soort cannabis vanwege de samenstelling in Cannabinoides is anders en uniek. Soms, wanneer we in de loop van de tijd consumeren, raakt ons lichaam gewend en neemt de drempel voor stimulatie toe. In deze situatie wordt aanbevolen om iets anders te testen, een andere soort zelfs als beschouwd als "zwakker". Een andere samenstelling van de actieve stoffen zorgt ervoor dat het systeem en het lichaam zich daaraan aanpassen.

weed-30094767 (1)
Weed's Education met SnoopDog

De keuze tussen een groot aantal soorten is niet toegankelijk voor iedereen, het wordt beschouwd als het voorrecht van een paar uitverkorenen. Maar in werkelijkheid, zou het genoeg zijn dat iedereen groeit een of meer soorten, per se het type dat bij u past; en uitwisseling, deel je materiaal met je vrienden.

sipa_00663105_000001

Deze mooie dingen in het leven gestalte krijgen als we vaak doen, zonder uitzonderingen of diagnose - die waarschijnlijk een vergissing zou zijn ^^

5.0
05
Blog-Cannabis
Tags: bijwerkingenrecreatiefTHCOnkruid