dichtbij
mode

'Hemp Inc.' Het mobiele spel dat streeft naar legalisatie

Chanvre Inc.
Blog-Cannabis

'Hemp Inc.' De mobiele game die streeft naar legalisatie - Een gratis spel beschikbaar om te downloaden op IOS en Android.

Dit nieuwe smartphone-spel heet 'Chanvre Inc.' kun je een marihuana-zakenimperium creëren, in een stad en tot de verovering van het land.

Chanvre Inc is een titel voor mobiel maken door HKA Digital Studios, die momenteel wordt geleid door de voormalige directeur van Call of Duty en de prestigieuze Tony Hawk evenals ontwikkelaar Danny Hammet. We spelen dit spel als een FarmVille, behalve dat het niet is gewijd aan de interactiviteit op FaceBook. De game is complex en diep, tientallen schermen zijn beschikbaar voor jou; een spel voor liefhebbers van cannabis die de groene golf willen 'beleven', die perfect wordt getranscribeerd in dit spel van management / strategie.

hempinc_03_820x

De Freenium-applicatie werd gelanceerd op april 26 en biedt een basis-gameplay waarin spelers 20-cannabissoorten kunnen verbouwen en verkopen. Je kunt ook goederen kopen en je rijk uitbreiden naar het hele land door interactie met de Stars of the Cannabis-zaak zoals Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Willie Nelson, Cheech Marin en Tommy Chong, Jimi Hendrix ...

als gelezen
Recreatieve cannabis in Vermont in 2017

hennep-inc-is-the-mobile-video-game-dat-wil-to-speed-up-marihuana-legalisering-420-1467728637

Verschillende merken zijn herkenbaar in het spel, we vinden het beroemde tijdschrift High Times en ook alles wat u nodig hebt voor legalisatie zonder winstoogmerk. De studio moet ervoor zorgen dat hun game bestand is tegen de eindeloze vraag van gebruikers die hun marketing willen krijgen door hun uiterlijk in de game. Meer dan een miljoen downloads begin juli moeten worden genoteerd, de officiële en wereldwijde lancering zal plaatsvinden Zomer 2016 met de deelname van social media-cannabis van beroemdheden.

NORML-game-graphic

De game is gratis beschikbaar op IOS en Android

Tags: Toepassinghenneprecreatief

2 reacties

Reacties zijn gesloten.